Υλικά
250 γρ, αλεύρι γ,χ.
2 αυγά,
1 φλιτζάνι γιαούρτι.
1/3 φλιτζάνι ελαιόλαδο.
2 κ.γλ. μπέικιν,
2 μικρά κολοκυθάκια τριμμένα στο χονδρό τον τρίφτη.
1-2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα, ( προαιρετικά)
1 ματσάκι διάφορα αρωματικά, άνηθο, δυόσμο, μαιδανό.
1 φλιτζάνι φέτα χονδροτριμμένη.
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε με το σύρμα, το γιαούρτι, το λάδι, τα αυγά, το αλεύρι με το μπέικιν.
Προσθέτουμε τα κολοκυθάκια τα αρωματικά και τη φέτα .
Γίνεται μία απαλή ζύμη.
Αραδιάζουμε κουταλιές ζύμης σε ταψί με λαδόκολλα.
Πηγή - idiva.gr
Tags: φαγητό