Υλικά
1 1/2 φλυτζάνι λάδι
1 φλυτζάνι ζάχαρη
1 1/2 φλυτζάνι χυμός πορτοκαλιού
3 κουταλάκια γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 κουταλάκι γλυκού σόδα μαγειρικής
ξύσμα από ένα πορτοκάλι
1–1 1/2 κιλό αλεύρι
3 κουτ. σούπας κακάο
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός από το κακάο…
Χωρίζουμε τη ζύμη σε 2 μέρη και προσθέτουμε στη μισή ποσότητά ζύμης το κακάο.
Κάνουμε ότι σχέδιο θέλουμε.
Ψηνουμε στους 180 μέχρι να πάρουν χρώμα.
Εγώ εδώ πήρα 2 μπαλάκια από κάθε ζύμη, τα πάτησα με το χέρι μου, έβαλα το ένα πάνω στο άλλο έκανα ένα κύλινδρο και έκοψα στη μέση!
Πηγή - idiva.gr
Tags: φαγητό