Στο εορταστικό κλίμα των Χριστουγέννων, οι φούρνοι και τα ζαχαροπλαστεία σε όλη τη χώρα δημιουργούν καθημερινά παραδοσιακά γλυκά, όπως μελομακάρονα και κουραμπιέδες, που δεν μπορούν να λείπουν από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι.
Ωστόσο, ο φούρνος Σαραντουλάκη, στο Τυμπάκι της Κρήτης, πρωτοτύπησε φέτος, καθώς κατασκεύασε έναν κουραμπιέ «γίγας». Πρόκειται για έναν κουραμπιέ 20 κιλών, που σίγουρα αποτελεί τον μεγαλύτερο που είδαμε μέχρι τώρα στη χώρα μας.
Οι φωτογραφίες του ήδη κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και…ανοίγουν την όρεξη των χρηστών των social media. Βέβαια, ο τεράστιος αυτός κουραμπιές δεν πωλήθηκε, αλλά μετά την φωτογράφησή του καταναλώθηκε από την ίδια την οικογένεια.
< out of < based on < rating
paraxena