Υλικά:
- 4 μπανάνες
- 3 κ.σ. χυμό πορτοκαλιού
- 3 κγ κανέλα
Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 150 βαθμούς Κελσίου.
Βάζουμε στο ταψί μια λαδόκολλα.
Ξεφλουδίζουμε τις μπανάνες και τις κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες.
Βουτάμε κάθε μια ροδέλα στον χυμό πορτοκαλιού και στην συνέχεια τις βάζουμε όλες πάνω στην λαδόκολλα.
Πασπαλίζουμε με κανέλα.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για τουλάχιστον 2 ώρες.
Βγάζουμε τα μπανάνα τσιπς από τον φούρνο και τα αφήνουμε να στεγνώσουν.
Πηγή - idiva.gr
Tags: φαγητό