Υλικά:
- 300 γραμμάρια αλεύρι
- 40 γραμμάρια σκόνη κακάο
- 100 γραμμάρια ζάχαρη
- Εκχύλισμα βανίλιας 1 κουταλάκι του γλυκού
- Μισό πακέτο αλεύρι
- 2 αυγά
- 85 γραμμάρια βούτυρο
- Nutella
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε γρήγορα όλα τα υλικά μαζί εκτός από τη Nutella. Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιείστε ένα μίξερ. Όταν αποκτήσετε μια λεία ζύμη, κάντε την μια μεγάλη μπάλα και βάλτε τη στο ψυγείο για 30 λεπτά. Μετά από μισή ώρα ανοίξτε τη ζύμη σε πάχος 3 mm και πάρτε ένα μια κούπα για να κόψετε τη ζύμη σε κύκλους, πιέζοντας ελαφρά. Όταν κόψετε όλους τους κύκλους βάλτε στον καθένα μια κουταλιά της σούπας Nutella και διπλώστε πιέζοντας ελαφρά για να κλείσει η ζύμη. Πάρτε ένα ταψί, στρώστε μια λαδόκολλα βάλτε όλα τα μπισκότα και ψήστε στους 180 ° βαθμούς για 15 λεπτά. Πολλές φορές ο χρόνος εξαρτάται και από τον φούρνο. Πασπαλίστε με κακάο και σερβίρετε.
Πηγή - idiva.gr
Tags: φαγητό