Muffins Λεβάντας της αναγνώστριας μας Electra’s


Δεν υπάρχει πιο μυρωδάτο και πιο αφράτο muffin, λυώνει στο στόμα, με απίθανη γεύση.
Γίνονται στο πι και φι, δοκιμάστε να τα κάνετε και θα τα αγαπήσετε!

Αυτή η συνταγή κάνει 12 standard muffins

Υλικά
• 2 αυγά
• 3/4 της κούπας κρυσταλλική ζάχαρη
• 3/4 της κούπας ηλιέλαιο
• 1 κούπα γάλα
• 2 κούπες αλεύρι
• 10 gr baking powder
• 10 gr βανιλλίνη σε σκόνη
• 1 κ.σ. αποξηραμένη λεβάντα

Οδηγίες
• Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς κελσίου, χρησιμοποιώ το πρόγραμμα των αντιστάσεων
• Χτυπάτε τα αυγά και την ζάχαρη μέχρι να έχουν κρεμώδη υφή
• Προσθέστε το ηλιέλαιο και το γάλα και συνεχίζετε το χτύπημα
• Προσθέστε το αλεύρι σταδιακά και ανακατεύετε καλά
• Προσθέστε το baking powder και την βανιλλίνη μαζί και ανακατεύετε
• Προσθέστε την αποξηραμένη λεβάντα και ανακατεύετε
• Διανείμετε το μείγμα στα χαρτάκια μέσα στο ταψάκι των muffins
• Ψήνετε για 25-30 λεπτά ή μέχρι να έχουν αποκτήσει ένα χρυσό χρώμα
• Για διακόσμηση, μπορείτε να βάλετε ζάχαρη άχνη καθώς τα σερβίρετε

Bon appetit…

Βήμα βήμα η διαδικασία…

Ακολουθήστε την:
Facebook:
Twitter: https://twitter.com/electra_mar


Πηγή - idiva.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: