Δεν υπάρχει πιο μυρωδάτο και πιο αφράτο muffin, λυώνει στο στόμα, με απίθανη γεύση.
Γίνονται στο πι και φι, δοκιμάστε να τα κάνετε και θα τα αγαπήσετε!
Αυτή η συνταγή κάνει 12 standard muffins
Υλικά
• 2 αυγά
• 3/4 της κούπας κρυσταλλική ζάχαρη
• 3/4 της κούπας ηλιέλαιο
• 1 κούπα γάλα
• 2 κούπες αλεύρι
• 10 gr baking powder
• 10 gr βανιλλίνη σε σκόνη
• 1 κ.σ. αποξηραμένη λεβάντα
Οδηγίες
• Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς κελσίου, χρησιμοποιώ το πρόγραμμα των αντιστάσεων
• Χτυπάτε τα αυγά και την ζάχαρη μέχρι να έχουν κρεμώδη υφή
• Προσθέστε το ηλιέλαιο και το γάλα και συνεχίζετε το χτύπημα
• Προσθέστε το αλεύρι σταδιακά και ανακατεύετε καλά
• Προσθέστε το baking powder και την βανιλλίνη μαζί και ανακατεύετε
• Προσθέστε την αποξηραμένη λεβάντα και ανακατεύετε
• Διανείμετε το μείγμα στα χαρτάκια μέσα στο ταψάκι των muffins
• Ψήνετε για 25-30 λεπτά ή μέχρι να έχουν αποκτήσει ένα χρυσό χρώμα
• Για διακόσμηση, μπορείτε να βάλετε ζάχαρη άχνη καθώς τα σερβίρετε
Bon appetit…
Βήμα βήμα η διαδικασία…
Ακολουθήστε την:
Facebook:
Twitter: https://twitter.com/electra_mar
Πηγή - idiva.gr
Tags: φαγητό