Νηστίσιμη σπιτική Μερέντα με τα πιο Αγνά Υλικά



Υλικά:

  • 200 γρ.φουντούκια
  • 1 ποτήρι νερό
  • 1 βανίλια
  • 1 πακέτο κακάο(125 γρ.)
  • 1 1 /2 ποτήρι ζάχαρη
  • 70 γρ.κουβερτούρα

Εκτέλεση:
1. Αλέθουμε τα φουντούκια πολύ-καλά στο μπλέντερ.
2. Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα αλλά ανακατεύουμε συνεχώς για να μην πιάσει στον πάτο.
3. Όταν δέσει την κατεβάζουμε από την φωτιάκαι την βάζουμε σ ενα βάζο.
4. Αφήνουμε την μερέντα να κρυώσει χωρίς να κλείσουμε το βάζο.
5. Αφού κρυώσει βιδώνουμε το βάζο καλά.
6. Διατηρείται και εκτός ψυγείου.

Πηγή:via



Originally posted 2016-04-14 18:05:08.

Πηγή - idiva.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: