Νηστίσιμο – Κέικ δίχρωμο με γλάσο σοκολάτας !!!

Υλικά

  • 500 γραμμάρια αλεύρι ολικής αλέσεως
  • 1 κούπα του νεσκαφε ελαιόλαδο
  • 1,5 κούπα του νεσκαφε χυμό φυσικό πορτοκαλιού
  • 1 μπέικιν παουντερ
  • 1 κούπα του νεσκαφε ζάχαρη
  • λίγη κανέλα

Εκτέλεση

Χτυπάμε λάδι,ζάχαρη προσθέτουμε χυμό,κανέλα,και τέλος απαλά αλεύρι,μπεικιν!
Διαχωρίσουμε λίγη ζύμη και προσθέτουμε 3 κουταλιές της σούπας κακάο!
Βουτυρώνουμε την φόρμα και ρίχνουμε εναλλάξ λίγη λίγη την ζύμη!
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 50 λεπτά!

Γλάσο σοκολάτας

  • 2 φλυτζάνια του τσαγιού ζάχαρη άχνη
  • 6 κουταλιές της σούπας κακάο
  • 2 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο
  • 6 κουταλιές της σούπας νερό

Ανακατεύουμε!
Το ρίχνουμε στο κρύο κέικ!
Διάκοσμουμε με πορτοκάλι ξύσμα!

Tzeni Tsanaktsidou‎

Πηγή - idiva.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: