Υλικά
- 500 γραμμάρια αλεύρι ολικής αλέσεως
- 1 κούπα του νεσκαφε ελαιόλαδο
- 1,5 κούπα του νεσκαφε χυμό φυσικό πορτοκαλιού
- 1 μπέικιν παουντερ
- 1 κούπα του νεσκαφε ζάχαρη
- λίγη κανέλα
Εκτέλεση
Χτυπάμε λάδι,ζάχαρη προσθέτουμε χυμό,κανέλα,και τέλος απαλά αλεύρι,μπεικιν!
Διαχωρίσουμε λίγη ζύμη και προσθέτουμε 3 κουταλιές της σούπας κακάο!
Βουτυρώνουμε την φόρμα και ρίχνουμε εναλλάξ λίγη λίγη την ζύμη!
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 50 λεπτά!
Γλάσο σοκολάτας
- 2 φλυτζάνια του τσαγιού ζάχαρη άχνη
- 6 κουταλιές της σούπας κακάο
- 2 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο
- 6 κουταλιές της σούπας νερό
Ανακατεύουμε!
Το ρίχνουμε στο κρύο κέικ!
Διάκοσμουμε με πορτοκάλι ξύσμα!
Tzeni Tsanaktsidou
Πηγή - idiva.gr
Tags: φαγητό