Μεζεδάκι, τέλειο συνοδευτικό για τα λαδερά και το ζεστό ψωμί, μοναδική λιχουδιά για το κρασί και το ούζο. Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος σου προτείνει πικάντικη ψητή φέτα. Θα τη λατρέψεις!
Υλικά
200 γραμμ. φέτα
1 πιπεριά τσίλι χωρίς κουκούτσια, ψιλοκομμένη
1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκια ρίγανη
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Ελαιόλαδο
Eκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Βάζουμε τη φέτα επάνω σε ένα αλουμινόχαρτο. Απλώνουμε την πιπεριά και τη ρίγανη και πασπαλίζουμε με ελαιόλαδο.
Διπλώνουμε το αλουμινόχαρτο σε ένα πακέτο, το βάζουμε σε ένα ταψί και ψήνουμε για 10 λεπτά μέχρι να ζεσταθεί και να μαλακώσει. Βγάζουμε και σερβίρουμε με ζεστό ψωμάκι.
ΠΗΓΗ:koolnews.gr
Πηγή - idiva.gr
Tags: φαγητό