Τα κόλπα για τα πιο νόστιμα κεφτεδάκια!
Εκτός από ένας επιτυχημένος ηθοποιός- τραγουδιστής και παρουσιαστής μήπως είναι και εξαιρετικός μάγειρας;
1 Αντικατάσταση της μισής ποσότητας του κρεμμυδιού με πράσο…
2 Μουσκεύουμε το μπαγιάτικο ψωμί που θα χρησιμοποιήσουμε σε κόκκινο κρασί..
3 Βάζουμε με τα υπόλοιπα υλικά λίγο ξύσμα πορτοκαλιού..
Αντί να αλευρώσουμε τα κεφτεδάκια πριν τα βάλουμε στο τηγάνι, βάζουμε λίγο αλεύρι στο μείγμα κατά το ζύμωμα. Έτσι αποφεύγουμε την καμμένη κρούστα εξωτερικά που δεν είναι και τόσο ευχάριστη.
Πηγή - idiva.gr
Tags: φαγητό