Τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016, στις 19.00, το Μουσείο Οίνου Γεροβασιλείου φιλοξενεί τον chef και ιδιοκτήτη του εστιατορίου Varoulko Λευτέρη Λαζάρου σε μία διάλεξη αφιερωμένη στη γαστρονομία: «ΘΥΜΙΣΕΣ». Ο πολύ γνωστός και αγαπητός chef αφήνει για λίγο τις συνταγές και έρχεται να μας μιλήσει για την ελληνική κουζίνα, το ελληνικό τραπέζι και τη θέση του φαγητού και του κρασιού σε αυτό.
Στα πλαίσια της διάλεξης, το μουσείο οίνου θα είναι επισκέψιμο από τις 18.00 έως τις 19.00.
Είσοδος Ελεύθερη
typosthes.gr-topika
Tags: ΤΟΠΙΚΑ