Οι επιστήμονες είναι πολύ κοντά στην αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων του κόκκινου κρασιού στην υγεία

Επιστήμονες από διάφορες πλευρές του πλανήτη, φαίνεται να είναι πολύ κοντά στην αξιοποίηση ενός από τα πιο ασύλληπτα συστατικά που είναι ωφέλιμα για την υγεία, τη

ρεσβερατρόλη, που βρίσκεται στο κόκκινο κρασί, μετατρέποντας τη σε χάπι.

Το συστατικό ρεσβερατρόλη, είναι γνωστό εδώ και χρόνια για τις φαινομενικές του ιδιότητες να παρατείνει τη ζωή και να προστατεύει από μια σειρά παθήσεων, συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών παθήσεων, του διαβήτη και της νόσου Αλτσχάιμερ. Οι μελέτες που στοχεύουν σε αυτά τα οφέλη, έχουν πραγματοποιηθεί, μεταξύ άλλων, σε ζυμομύκητες, σκουλήκια, μύγες και ποντίκια.

Οι δοκιμές 

ολόκληρο το άρθρο στο krasiagr.com

seleo.gr-Ygeia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: