Υλικά
Για 10 άτομα
Για τη συνταγή
- 1 κιλό φρέσκες φράουλες
- 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
- 1/4 φλιτζάνι νερό
2. Αφήνετε το μείγμα στο ψυγείο για τουλάχιστον 1-2 ώρες. Στη συνέχεια βάζετε το μείγμα στην παγωτομηχανή και το παρασκευάζετε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευής. Αδειάζετε το σορμπέ σε μπολ και το βάζετε στην κατάψυξη καλυμμένο με μεμβράνη μέχρι την ώρα του σερβιρίσματος.
ΧΡΗΣΙΜΟ
Το σορμπέ λιώνει πιο εύκολα από το παγωτό, οπότε πρέπει να το σερβίρετε αμέσως μόλις το βγάλετε από την κατάψυξη.
Πηγή - idiva.gr
Tags: φαγητό