H θερμοκρασία σερβιρίσματος ενός κρασιού, είναι τόσο σημαντικός παράγοντας για την ανάδειξη της ποιότητας του κρασιού που όμως δεν
την έχουμε αντιληφθεί σε όλο το εύρος της.
Για να καταλάβουμε την σημασία της θερμοκρασίας σερβιρίσματος ενός κρασιού, θα πρέπει να σκεφτούμε καταρχάς τα ποτήρια.
Γιατί άραγε τα ποτήρια λευκού κρασιού είναι μικρότερα από εκείνα του κόκκινου?
Μήπως για τον αρωματικό τους χαρακτήρα? Είναι ένα Gewurztraminer, ένα Riesling, ένα Μοσχάτο ή ένα Sauvignon Blanc λιγότερο αρωματικό από οποιοδήποτε κόκκινο κρασί?
Ο μοναδικός παράγοντας που τα ποτήρια του λευκού κρασιού είναι μικρότερα είναι
η συνέχεια του άρθρου στο krasiagr.com
seleo.gr-Lifestyle