Παρέσυρε φωτογράφο ο Latvala στο Rally του Monte-Carlo! Τιμωρήθηκε ο Φιλανδός οδηγός! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με το χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Jari-Matti Latvala, στο φετινό WRC.

Ο Φιλανδός οδηγός, στο Rally του Monte-Carlo, στην 11η ειδική διαδρομή έπεσε σε χαντάκι με αποτέλεσμα να σπάσει την ανάρτηση του Polo R WRC…

Στην προσπάθεια του να βγει από το χαντάκι και να επιστρέψει στην κανονική διαδρομή, παρέσυρε έναν φωτογράφο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει, ευτυχώς ελαφρά!

Και ξέρετε ποιο είναι το χειρότερο απ” όλα;

Ότι το πλήρωμα της Volkswagen δεν σταμάτησε στο σημείο του ατυχήματος, για να δουν αν ο άνθρωπος που χτυπήσανε ήταν καλά στην υγεία του!!!!

Οι αγωνοδίκες εξέτασαν το περιστατικό και τιμώρησαν τους Latvala – Anttila με αποκλεισμό από έναν από τους επόμενους αγώνες του Πρωταθλήματος.

Παράλληλα επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο, ύψους 5.000 ευρώ.

Η ποινή του αποκλεισμού, είναι με αναστολή και θα εφαρμοστεί σε περίπτωση που το συγκεκριμένο πλήρωμα παραβιάσει εκ νέου κανονισμό του αγωνιστικού κώδικα!

«Εγώ και ο συνοδηγός μου αποδεχόμαστε την απόφαση των αγωνοδικών. Η ασφάλεια των θεατών και των συμμετεχόντων πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα σε κάθε αγώνα. Δεν έχουμε απολύτως καμία αμφιβολία γι” αυτό. Λυπούμαστε πολύ για το συμβάν και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό ώστε να αποφύγουμε ανάλογα περιστατικά στο μέλλον. Παράλληλα, είμαστε χαρούμενοι που ο θεατής χτυπήθηκε ελαφρά και δεν συνέβη τίποτα πιο σοβαρό», τόνισε μεταξύ άλλων ο Latvala!

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: