Παρφέ Γιαούρτι με φρούτα και γκρανόλα


Εύκολο, υγιεινό και σούπερ νόστιμο , αυτό το παρφέ γιαούρτι  θα σας ξετρελάνει.

Στρώσεις απο δροσερό κρεμώδες γιαούρτι ανακατεμένο με ψιλοκομμένα φρούτα , καρύδια και μέλι σε συνδυασμό με Γκρανόλα αμυγδάλου, αυτό το παρφέ θα γίνει το αγαπημένο σας καλοκαιρινό σνάκ.

Δοκιμάστε το !!
Υλικά

  • 2 κούπες γιαούρτι
  • 1 κουτ. σούπας μέλι
  • 1 κουτ. σούπας καρύδια, χοντροκομμένα
  • 1 κούπα φράουλες
  • 1 κούπα βατόμουρα
  •  2 κούπες granola αμυγδάλου

Εκτέλεση

Πλένουμε και στεγνώνουμε καλά τα φρούτα, και ψιλοκόβουμε .

Σε ένα μικρό μπώλ ανακατέυουμε το γιαούρτι, το μέλι, τα καρύδια και τα φρούτα.

Σε δύο ποτήρια βάζουμε το 1/3 του γιαουρτιού και απο πάνω πασπαλίζουμε με γκρανόλα.
Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία επίστρωσης ξανά με το υπόλοιπο γιαούρτι και τη γκρανόλα.

Στην κορυφή βάζουμε ολόκληρα φρούτα και σερβίρουμε.


Πηγή - idiva.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: