Πάστα με ινδοκάρυδο σε 5 λεπτά! Αφρός!


Υλικά

  • 24 σαβαγιάρ,500ml
  • φυτική σαντιγί Torre,
  • 1/2 κούπας ζάχαρη άχνη,
  • 300 ml γάλα,
  • χυμό από 2 πορτοκάλια,
  • ινδοκάρυδο.

Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος με την άχνη να γίνει σαντιγί.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γάλα με το χυμό
Βουτάμε 8 σαβαγιάρ στο γάλα, τα στρώνουμε σε μια πιατέλα και τα σκεπάζουμε με σαντιγί.
Κάνουμε το ίδιο άλλες δυό φορές.
Πασπαλίζουμε με μπόλικο ινδοκάρυδο.


Πηγή - idiva.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: