Πατάτες τηγανητές με αυγά το καλύτερο φαγητάκι!!!


Υλικά 

  • 4 πατάτες
  • 2 αυγά
  • Σπορέλαιο
  • Αλάτι

Εκτέλεση 

Κόβουμε τις πατάτες σε λωρίδες
Βάζουμε ένα μεγάλο τηγάνι στη φωτιά και προσθέτουμε μέσα σπορέλαιο.

Χρειαζόμαστε αρκετό λάδι ώστε να κολυμπούν οι πατάτες κατά το τηγάνισμα μέσα σε αυτό. Αφήνουμε το λάδι να κάψει πολύ καλά.
Αλατίζουμε καλά τις πατάτες .
Ρίχνουμε τις πατάτες στο καυτό λάδι.
Δεν της ανακατεύουμε μέχρι να να ροδίσουν ελαφρά.
Όταν ροδίσουν τις αφαιρούμε και τις τοποθετούμε σε πιάτο.
Αδειάζουμε το πολύ λάδι από το τηγάνι και αφήνουμε ελάχιστο.
Σε ένα μπολ σπάμε τα αυγά και τα ανακατεύουμε.

Προσθέτουμε τις πατάτες στο τηγάνι και ρίχνουμε τα αυγά.
Ανακατεύουμε συνέχεια με ένα πιρούνι μέχρι να σταθεροποιηθούν καλά τα αυγά.


Μόλις γίνει αυτό, βγάζουμε τις πατάτες σε μια μεγάλη πιατέλα στην οποία έχουμε στρώσει απορροφητικό χαρτί κουζίνας ώστε να τραβήξει το περιττό λάδι.

Καλή επιτυχία!!

Φωτογραφίες:laxtaristessyntages.blogspot.gr

Συνταγή Αναστασία Τ. για το idiva


Πηγή - idiva.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: