Υλικά για τα φύλλα
100 ml γάλα
150 γρ γιαούρτι
100 ml σπορέλαιο
1 αυγό
1 πρέζα αλάτι
1 φακελάκι μπέικιν
Εκτέλεση
Αλεύρι όσο πάρει να γίνει ζύμη μαλακή. Ανοίγουμε μικρά πιτάκια ανάμεσα βάζουμε λίγο νισεστέ. Μετά τα 12 μαζί τα ανοίγουμε σε ένα φύλλο. Ένα φύλλο κάτω ,γέμιση μετά το άλλο φύλλο. Χαράζουμε. Λιώνουμε 2 καλές κουταλιές βούτυρο μαζί με 100 ml λάδι και το περιχύνουμε παντού στα φύλλα.
Συνταγή Boula Arabatzi
Πηγή - idiva.gr
Tags: φαγητό