Υλικά
- 500 γραμμάρια αλεύρι
- 220 γραμμάρια χλιαρό νερό
- 75 γραμμάρια μάγια.νωπή ή 1+1/2 φακελάκι
- 1 κουτάλια της. σούπας ζάχαρη
- 1 κουτάλια αλάτι
Εκτέλεση
Λιωνουμε την μάγια στο χλιαρό νερό και ρίχνουμε 100 γρ αλεύρι
Το αφήνουμε 15 λεπτα
Συνεχίζουμε.με το επόμενο αλεύρι,ζάχαρη,αλάτι,μάγια,και κάνουμε μια.ζύμη μαλάκια αφρατη
Την αφήνουμε 1 ωρα σκεπασμένη
Ανοίγουμε φύλλο και βάζουμε την φαντασία μας να δουλέψει
Τοποθετούμε κασέρι,πιπεριές,μαϊντανό,και οτι άλλο θέλουμε
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να λιώσουν και να πάρει χρωμα
Tzeni Tsanaktsidou.
Πηγή - idiva.gr
Tags: φαγητό