Ποιοι στάθηκαν δίπλα στο θεσμό «Αυτοκίνητο της χρονιάς για την Ελλάδα»

 

Του Πέρη Χαλάτση

Μπορεί η αυλαία για το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2016» να έπεσε.

Μπορεί να κλείσαμε μια δεκαετία με παρουσιάσεις και βραβεύσεις αυτοκίνητων.

Μπορεί να βάλαμε νέους στόχους για το 2017 .

Υπάρχουν πολλά μπορεί. Αλλά , όλα όσα μέχρι σήμερα πετύχαμε, τα πετύχαμε γιατί κάποιοι άνθρωποι βρέθηκαν δίπλα μας.

Στάθηκαν άξια δίπλα μας και μας στήριξαν. Αυτό δεν μπορούμε να το αγνοήσουμε.

Ο Α. Σουλουτζιδάκης, ο πρόεδρος του Ομίλου Lancia- Jeep ,Π.Συγγελίδης, ο Α. Κόλλιας και η Κ. Βαλυράκη

Φέτος « Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2016»  αναδείχθηκε το Jeep Renegade. Οι δημοσιογράφοι του ειδικού τύπου που συμμετέχουν στο θεσμό «Αυτοκίνητο της χρονιάς για την Ελλάδα» επέλεξαν μετά από μυστική ψηφοφορία Renegade ως καλύτερο αυτοκίνητο για το 2016.

Θεωρώ όμως – μια που είμαι μέλος του θεσμού- ότι πάνω από όλα πρέπει να ευχαριστήσουμε αυτούς τους ανθρώπους που πιστεύουν σε εμάς, εκτιμούν για ότι κάνουμε και στέκονται στο πλάι μας.

Φέτος πετύχαμε και κάναμε μια λαμπρή εκδήλωση. Με τη βοήθεια των χορηγών.

Η εταιρία Fisikon μας στήριξε σε όλες μας τις εκδηλώσεις. Στην τελετή της απονομής παρών ήταν ο Αναπληρωτής Διευθυντής Δραστηριοτήτων Στρατηγικής και Εταιρικής Ανάπτυξης της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου ( Fisikon) κ. Στέφανος Οικονομίδης.

Η Eurobank στάθηκε στο πλευρό μας. Ο Sales Manager της Eurobank , κ. Χρόνης Χρονόπουλος, μαζί με το επιτελείο του παραβρέθηκε στη φετινή εκδήλωση.

Η φετινή απονομή έγινε φέτος στο Kitchen Bar. Ο Στήβ Κακέτσης, ιδιοκτήτης του Kitchen Bar μας φιλοξένησε και με το παραπάνω.

Ο πρόεδρος της εταιρίας λιπαντικών Eneos, κ. Νίκος Διαμαντής είναι κοντά στο θεσμό από την πρώτη μας εκδήλωση. Στη φωτογραφία του ειναι μαζί με τον πρόεδρο της Hyundai κ.Πάνο Δάβαρη

Φέτος ο πρόεδρος της εταιρίας Promauto, Αντώνης Στιβακτάρης, που όλα αυτά τα χρόνια από το 2006 έως σήμερα βρισκόταν στο πλευρό του θεσμού , παρέδωσε τη σκυτάλη στο γιο του Άρη

Ένας άλλος χορηγός είναι τα McArthurGlen.

Του χρόνου ελπίζουμε να τους έχουμε και πάλι όλους κοντα μας.

Ο νικητής. Το Jeep Renegade μπροστά στο Kitchen Bar. Δεξιά είναι ο γενικός διευθυντής της Jeep κ. Ανδρέας Σουλουτζιδάκης, στο μέσον η διευθύντρια επικοινωνίας κα Κορίνα Βαλυράκη και δεξιά ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Πολυχρόνης Συγγελίδης

 

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: