Υλικά
- 1/2 λάχανο κομμένο λεπτά για σαλάτα
- 3 καρότα στον χοντρό τρίφτη
- σέλινο ψιλοκομμένο
- 2 πιπεριές φλωρίνης κομμένες σε λωρίδες
- ξύδι
- αλάτι
Εκτέλεση
Βάζουμε σε μια σαλατιέρα το λάχανο, τα καρότα, το σέλινο, τις πιπεριές, ξύδι και αλάτι και ανακατεύουμε καλά. Δοκιμάζουμε και διορθώνουμε το αλάτι και το ξύδι ανάλογα την γεύση που προτιμάμε.
Σκεπάζουμε με διάφανη μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο τουλάχιστον 3-4 ώρες.
Σερβίρουμε αφού σουρώσουμε τα πολλά υγρά, προσθέτοντας ελαιόλαδο, ελιές και πιπερίτσες πράσινες τουρσί.
Πηγή - idiva.gr
Tags: φαγητό