Υλικά
- 500 ml γιαούρτι
- 100 γραμμάρια ζάχαρη
- 2 αυγά
- 2 κουταλιές βούτυρο
- 1 κιλό αλεύρι
- λίγο αλάτι
- Μαγιά 1 φακελάκι
- ξύσμα από λεμόνι και πορτοκαλί
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυγά με λίγο αλάτι και μετά βάζουμε και την ζάχαρη και τα χτυπάμε.
Βάζουμε το αλεύρι σε ένα λεκάνη
Βάζουμε τα αυγά γιαούρτι τη μάγια και το ζυμώνουμε βάζοντας σιγά-σιγά Το βούτυρο.
Βάζουμε και το ξύσμα από το πορτοκάλι και από λεμόνι!
Το ζυμώνουμε καλά και το αφήνουμε μία ώρα να φουσκώσει
Μετά ανοίγουμε φύλλο όχι πολύ λεπτό και τα κόβουμε με ένα ποτήρι στρογγυλά και τα τηγανίζουμε! Από πάνω βάζουμε ζάχαρη άχνη η ζάχαρη κανονική!
Μιχαελα Στεφανουδης
Πηγή - idiva.gr
Tags: φαγητό