Θα πρέπει να πούμε αντίο στα Βρετανικά brands;
Το Brexit έγινε πραγματικότητα, και από την 1η Ιανουαρίου του 2021, το Ηνωμένο Βασίλειο δεν είναι πλέον κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μετά από μήνες διαπραγματεύσεων, οι δύο πλευρές κατέληξαν σε μια εμπορική συμφωνία. Επομένως, τι θα αλλάξει για τους Ευρωπαίους που ψωνίζουν ρούχα διαδικτυακά από Βρετανικά brands μετά το Brexit;
Διαδικτυακές αγορές εκτός της ΕΕ:
Οι Ευρωπαίοι αγοραστές πρέπει να καταλάβουν πως μετά το Brexit, θα αγοράζουν από χώρα εκτός της ΕΕ όταν ψωνίζουν από Βρετανικά καταστήματα. Επομένως, τα δικαιώματα των Ευρωπαίων καταναλωτών μπορεί να μην ισχύουν. Αυτό σημαίνει πως, από εδώ και πέρα, πριν αγοράσεις κάτι διαδικτυακά, σου προτείνουμε να ελέγξεις την πολιτική επιστροφών και ανταλλαγών στην ιστοσελίδα που ψωνίζεις, σε περίπτωση που θες να ακυρώσεις ή να επιστρέψεις την παραγγελία σου. Επιπλέον, θα πρέπει να τσεκάρεις τους κανόνες παράδοσης/αποστολής του καταστήματος.
Θα πληρώσεις παραπάνω;
Ευτυχώς, έχουμε εξαιρετικά νέα για τους λάτρεις της Βρετανικής μόδας! Χάρη στην ιστορική συμφωνία, οι Ευρωπαίοι διαδικτυακοί αγοραστές θα μπορέσουν να συνεχίσουν να αγοράζουν από Βρετανικά καταστήματα χωρίς να πληρώνουν έξτρα.
Παρόλα αυτά, βεβαιώσου πως αγοράζεις από αξιόπιστα διαδικτυακά καταστήματα, και διαβάζεις τους όρους και τις προϋποθέσεις (T&Cs) στην ιστοσελίδα τους. Έλεγξε επίσης αν θα σε χρεώσουν ΦΠΑ όταν λάβεις την παραγγελία. Τέλος, επειδή η λίρα έπεσε μετά το Brexit, θα μπορέσεις να βρεις κάποιες τέλειες προσφορές στο διαδίκτυο.
Συνέχισε λοιπόν στην gallery παρακάτω για να δεις ποιες είναι οι 5 αγαπημένες μας Βρετανικές ιστοσελίδες για online αγορές.
Αυτά είναι τα 7 trends που μας κάνουν να χαιρόμαστε που ήρθε το 2021
(?)
moda