Υλικά
- 700 γραμ.αλεύρι
- 400 γραμ. χλιαρό νερό
- 2 φακ. ξηρή μαγιά
- 1 κ.γ. ζάχαρη
- 1 1/2 κ.γ. αλάτι
- 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Ζυμώνω όλα τα υλικά μαζί.
Αφήνω το ζυμαράκι για 30 λεπτά να φουσκώσει.
Βάζω την γάστρα να κάψει στον φούρνο στους 230° και μετά το μισάωρο μεταφέρω το ζυμαράκι στην λαδόκολλα πλάθωντάς το σε καρβελάκι.Ψήνω για 40 λεπτά στους 230°.
Καλή επιτυχία σε όλους!
Comolli Aurellia
Πηγή - idiva.gr
Tags: φαγητό