Πως να φτιάξετε το πιο ΩΡΑΙΟ Μαμαδίστικο Ρυζόγαλο με βελούδινη κρέμα!!!
Υλικά:
-1 λίτρο νερό
-100 γρ. ρύζι γλασέ
-700 ml γάλα
-300 ml γάλα
-200 γρ. ζάχαρη
-60 γρ. κορν φλάουρ
-2 βανιλίνες
-κανέλα
-Προσθέτουμε το νερό σε μία κατσαρόλα και μόλις βράσει χαμηλώνουμε τη φωτιά στο
μισό και ρίχνουμε μέσα το ρύζι.
-Σιγοβράζουμε για 20′ ανακατεύοντας σταδιακά.
-Μόλις βράσει, σουρώνουμε και το αφήνουμε στην άκρη.
-Προσθέτουμε στην ίδια κατσαρόλα 700 ml γάλα, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά.
-Σε ένα μπολάκι ρίχνουμε τα 300 ml γάλα, το κορν φλάουρ και τις βανιλίνες και
ανακατεύουμε με σύρμα.
-Μόλις βράσει το γάλα στην κατσαρόλα, προσθέτουμε το ρύζι και το μείγμα του κορν
φλάουρ και ανακατεύουμε 1′-2′ μέχρι να βράσει και να πήξει.
-Αδειάζουμε το μείγμα σε περίπου 5 μπολ και πασπαλίζουμε με κανέλα.
-Τα απολαμβάνουμε ζεστά ή τα τοποθετούμε στο ψυγείο να κρυώσουν.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ– https://www.youtube.com/watch?v=1m8MFjGLajs
(?)
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.com