Υλικά
- 4 φλιτζάνια γάλα φρέσκο
- 7-8 κ.τ.σ. ζάχαρη
- 1 φάκελο κρέμα αραβοσίτου βανίλια
- 1 βανίλια
- 1 φλιτζάνι τσαγιού ρύζι – βρασμένο
- Λίγη κανέλα – τριμμένη
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα ετοιμάζετε την κρέμα αραβοσίτου όπως αναγράφεται στις οδηγίες.
Μόλις αρχίσει να πήζει η κρέμα ρίχνετε τη βανίλια και το ρύζι.
Ανακατεύετε συνεχώς να μην καεί η κρέμα και αποσύρετε από τη φωτιά.
Σερβίρετε σε μπολάκια και πασπαλίζετε με κανέλα τριμμένη.
Ανακατεύετε συνεχώς να μην καεί η κρέμα και αποσύρετε από τη φωτιά.
Σερβίρετε σε μπολάκια και πασπαλίζετε με κανέλα τριμμένη.
Πηγή - idiva.gr
Tags: φαγητό