Σάλτσα φράουλας για τα γλυκά και τα παγωτά μας



Υλικά

  •  500γρ. φράουλες
  • 250γρ. ζάχαρη
  • 3 κ.σ. κορν φλάουρ
  • 4 κ.σ. λεμόνι
  • 4 κ.σ.κονιάκ

Εκτέλεση

Τις πλένουμε λίγες λίγες γιατί είναι ευαίσθητες , τις καθαρίζουμε, τις κόβουμε φετάκια , τις βάζουμε στην κατσαρόλα έτσι λίγες — λίγες ανά μισό κιλό, τις ραντίζουμε με το χυμό λεμονιού, ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το κορν φλάουρ και το ρίχνουμε πάνω στις φράουλες, σιγοβράζουμε για 10 λεπτά, όταν κρυώσουν ρίχνουμε το κονιάκ μας.



Τόσο απλό !

Καλή επιτυχία !!!

Στεφανία Σανδραμάνη



Πηγή - idiva.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: