Έυκολο σκορδόψωμο που θα σας ξετρελάνει
Υλικά (4 άτομα)
- 8 φέτες χωριάτικο ψωμί
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 4 αυγά
- Αλάτι
- πιπέρι
- Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
- Κόβουμε τις φέτες του ψωμιού στη μέση.
- Καθαρίζουμε το σκόρδο και κόβουμε τις σκελίδες σε πολύ ψιλές φέτες.
- Χτυπάμε τα αυγά με αλάτι και πιπέρι, προσθέτουμε το σκόρδο και ανακατεύουμε προσεκτικά.
- Βάζουμε λίγο ελαιόλαδο σε τηγάνι να κάψει.
- Βουτάμε τις φέτες ψωμιού στο μείγμα των αυγών να καλυφθούν καλά από όλες τις πλευρές.
- Ξεροτηγανίζουμε τις φέτες ψωμιού στο καυτό λάδι και από τις δύο πλευρές.
- Τις βγάζουμε από το τηγάνι, τις αφήνουμε να στραγγίσουν και τις σερβίρουμε ζεστές.
Πηγή - idiva.gr
Tags: φαγητό