Πάμε στοίχημα πως θα θες να τα φας όλα;
Υλικά:
- 500γρ. κουβερτούρα
- 200 γρ. φυστικοβούτυρο απαλό
- Ξηρούς καρπούς ανάλατους
Εκτέλεση:
Λιώνουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα.
Ρίχνουμε λίγη ποσότητα σε κάθε μια θήκη για παγάκια.
Βάζουμε τις θήκες στο ψυγείο και περιμένουμε λίγη ώρα μέχρι να παγώσει η σοκολάτα.
Σε κάθε θήκη βάζουμε λίγο φυστικοβούτυρο.
Και στη συνέχεια καλύπτουμε το φυστικοβούτυρο με κουβερτούρα.
Ρίχνουμε λίγους ξηρούς καρπούς που έχουμε πρώτα περάσει από το μπλέντερ πάνω από κάθε σοκολατάκι και βάζουμε στο ψυγείο τις θήκες.
Πηγή - idiva.gr
Tags: φαγητό