Ο μεγάλος ανταγωνιστής του κλασικού σουφλέ
Υλικά:
- 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
- 200 g. βούτυρο
- 200 g. λευκή σοκολάτα
- 4 αυγά
- 2 ασπράδια αυγού
- 1 φλιτζάνι αλεύρι
- Βανίλια
Εκτέλεση:
- Λιώνουμε το βούτυρο μαζί με την λευκή σοκολάτα.
- Χτυπάμε σ’ ένα μπολ την ζάχαρη μαζί με τα αυγά. Προσθέτουμε σιγά σιγά και το αλεύρι. Τέλος, ρίχνουμε και λίγη βανίλια για το άρωμα.
- Προσθέτουμε στο μείγμα μας και την λευκή σοκολάτα και ανακατεύουμε καλά.
- Αδειάζουμε το περιεχόμενο σε πυρίμαχα φορμάκια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 250 βαθμούς για 5-8 λεπτά.
Originally posted 2016-03-02 10:00:10.
Πηγή - idiva.gr
Tags: φαγητό