Το καλύτερο συνοδευτικό για το ούζο σας, αν και λίγο διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει!
Υλικά (6-8 άτομα)
- 150 γραμμάρια μπέικον
- 1 κουτί μύδια 200 γραμμάρια
- Σουβλάκια ξύλινα ή μεταλλικά
- λεμόνι
- ελιές γεμιστές (αν θέλετε)
Εκτέλεση
- Ξεπλένουμε τα μύδια και τ’ αφήνουμε στο τρυπητό να στραγγίξουν. Έχουμε κόψει το μπέικον σε πολύ λεπτές φέτες, παίρνουμε 2 ή 3 μύδια μαζί, τα τυλίγουμε σε ένα φετάκι μπέικον και τα περνάμε στα ξύλινα σουβλάκια.
- Για κάθε σουβλάκι περνάμε 4 με 5 κομμάτια, ανάμεσα ελιές. Τα ψήνουμε στο γκριλ που έχουμε ζεστάνει στους 200 βαθμούς, μέχρι να πάρει χρώμα το μπέικον.
Πηγή - idiva.gr
Tags: φαγητό