Σουβλάκια με μπέικον


Το καλύτερο συνοδευτικό για το ούζο σας, αν και λίγο διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει!

Υλικά (6-8 άτομα)

  • 150 γραμμάρια μπέικον
  • 1 κουτί μύδια 200 γραμμάρια
  • Σουβλάκια ξύλινα ή μεταλλικά
  • λεμόνι
  • ελιές γεμιστές (αν θέλετε)

Εκτέλεση

  1. Ξεπλένουμε τα μύδια και τ’ αφήνουμε στο τρυπητό να στραγγίξουν. Έχουμε κόψει το μπέικον σε πολύ λεπτές φέτες, παίρνουμε 2 ή 3 μύδια μαζί, τα τυλίγουμε σε ένα φετάκι μπέικον και τα περνάμε στα ξύλινα σουβλάκια.
  2. Για κάθε σουβλάκι περνάμε 4 με 5 κομμάτια, ανάμεσα ελιές. Τα ψήνουμε στο γκριλ που έχουμε ζεστάνει στους 200 βαθμούς, μέχρι να πάρει χρώμα το μπέικον.


Πηγή - idiva.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: