Υλικά:
500 γρ κρέμα γάλακτος
1 ζαχαρούχο γάλα
1 εβαπορέ γάλα
1 1/2 κούπα γλυκό κουταλιού κεράσι
Εκτέλεση:
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος έως ότου σταθεροποιηθεί.
Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και το εβαπορέ γάλα και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά.
Αδειάζουμε το μείγμα σε σκεύος κατάλληλο για κατάψυξη.
Ρίνουμε μέσα το γλυκό κεράσι και ανακατεύουμε ελαφρά με κουτάλι. (Φροντίζουμε να κλείσουμε το σκεύος με καπάκι)
Τοποθετούμε στην κατάψυξη και αφήνουμε να παγώσει.
Πηγή - idiva.gr
Tags: φαγητό