Στη Θεσσαλονίκη τρώνε όλοι μπουγατσάν – Τί είναι

Στη Θεσσαλονίκη τρώνε όλοι μπουγατσάν   Τί είναι

Ονομάζεται Δημήτρης Κοπαράνης, είναι σεφ και food blogger και περήφανος δημιουργός του νέου γλυκίσματος που σαρώνει στη και κάνει τους Αθηναίους να ανυπομονούν να το δοκιμάσουν: του μπουγατσάν, μιας μπουγάτσας που θέλει να είναι και κρουασάν (ή μήπως το αντίθετο).

Το popaganda.gr εντόπισε τον σεφ με τις γαστρονομικές ανησυχίες και την τόλμη που δημιούργησε το αντίστοιχο ελληνικό έδεσμα του νεοϋορκέζικου cronut – ενός ντόνατ με ζύμη κρουασάν. Κοσμογυρισμένος, έμπειρος, ανήσυχος δημιούργησε ένα απολύτως ελληνικό υβριδικό γλυκό.

Στη Θεσσαλονίκη τρώνε όλοι μπουγατσάν   Τί είναι

xespao

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: