Συστατικά:
- 1 ρολό έτοιμη σφολιάτα ζαχαροπλαστικής
- 130 γραμμάρια ζαμπόν σε φέτες
- 180 γραμμάρια καπνιστό τυρί σε φέτες
- 300 γραμμάρια κολοκυθάκια
- 1 αυγό για το άλειμμα
Διαδικασία:
Κόψτε σε φέτες τα κολοκυθάκια, βάλτε τα σε ένα ταψί και ψήστε τα και από τις δυο πλευρές μέχρι να ροδίσουν λιγάκι. Ανοίξτε τη σφολιάτα σε μια αλευρωμένη επιφάνεια, ύστερα απλώστε παντού τις φέτες ζαμπόν, από πάνω τις φέτες από το καπνιστό τυρί και τελευταία τα ψητά κολοκυθάκια. Στρίψετε τη ζύμη σε ρολό, αλείψτε την με αυγό και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 25 λεπτά. Όταν το strudel είναι έτοιμο περιμένετε λίγα λεπτά και κόψτε το σε κομμάτια.
syntages
Tags: μάτια