Υλικα:
- 2 κεσεδακια γιαουρτι
- 1 κεσεδακι σπορελαιο
- 1 κεσεδακι φετα τριμμενη
- 1 κεσεδακι κασερι τριμμενο
- 1 κουταλακι αλατι
- 600 με 700 γρ αλευρι για ολες τις χρησεις
- 2 κουταλακια μπεικιν
- 1 κροκο αυγου για το αλειμα
Εκτέλεση:
Σε μια λεκανη ανακατευουμε τα γιαουρτια,το σπορελαιο,το αλατι,το αλευρι και το μπεικιν!!!!!!Αφου πετυχουμε μια ευπλαστη ζυμη προσθετουμε τη φετα και το κασερι!
Ζυμωνουμε καλα!!!!!!!Χωριζουμε τη ζυμη σε τρεις μπαλες.
Τη μια μπαλα την αφηνουμε ετσι οπως ειναι,στην αλλη μπαλα προσθετουμε 5 φετες ζαμπον η παριζακι κομμενο σε μικρα κομματακια και ζυμωνουμε να παει παντου!!!!!! Στην τριτη μπαλα προσθετουμε μια φλυτζανα σπανακι καταψυγμενο και ζυμωνουμε να παει το σπανακι σε ολη τη ζυμη!!!!!!!! Φτιαχνουμε μικρα πιτακια και τα βαζουμε στο ταψι πανω σε λαδοκολλα.
Αλειφουμε με τον κροκο και ψηνουμε στους 180 στις αντιστασεις μεχρι να παρουν χρωμα!!!!!!!!!
Πανευκολα,αφρατα,πιτακια!
Originally posted 2017-01-08 11:49:35.
Πηγή - idiva.gr
Tags: φαγητό