Υλικά
- 1 πακέτο χοντρά μακαρόνια
- 200 γρ μαργαρίνη
- 1/4 κεφαλοτύρι τριμμένο
- 1/4 τυρί φέτα τριμμένο
- 4 αυγά
- 1 λίτρο γάλα φρέσκο
- 1 λίτρο νερό
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
Λιώνουμε τη μαργαρίνη στο ταψί (με διάμετρο 36 cm), προσθέτουμε γάλα, νερό, αλάτι και πιπέρι.
Χτυπάμε τα αυγά, τα προσθέτουμε στο ταψί και τα ανακατεύουμε.
Στο ίδιο σκεύος βάζουμε τα ωμά μακαρόνια, τα τριμμένα τυριά και τα ανακατεύουμε ( κρατάμε λίγο κεφαλοτύρι για να το τέλος έτσι ώστε να δημιουργήσουμε μία κρούστα)
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου μία ώρα.
Πηγή - idiva.gr
Tags: φαγητό