Ιδανική επιλογή για δροσερό και ελαφρύ επιδόρπιο
Υλικά
– Μισό κιλό γιαούρτι στραγγιστό
– 2/3 κούπας κρέμα γάλακτος
– 2/3 κούπας ζάχαρη
– 1 κουταλιά ζελατίνη διαλυμένη σε 2 κουταλιές ζεστό νερό
– 1/4 κουταλάκι βανίλια
– 1 κούπα χυμό πορτοκάλι
– 200 γρ. μπισκότα σαβουαγιάρ
Εκτέλεση
- Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος, το γιαούρτι και τη ζάχαρη και στη συνέχεια προσθέτουμε τη ζελατίνη.
- Στη συνέχεια, αν θέλουμε, βρέχουμε τα σαβουαγιάρ στο χυμό πορτοκαλιού και βάζουμε σε κάθε ποτήρι 4 όρθια μπισκότα.
- Ρίχνουμε λίγη από την κρέμα σε καθένα από τα ποτήρια μας και τα βάζουμε στο ψυγείο να πήξει η κρέμα.
Originally posted 2015-09-22 19:12:05.
Πηγή - idiva.gr
Tags: φαγητό