Κορυφαίοι ομιλητές από την Ελλάδα και τον κόσμο θα δώσουν το παρών στις ειδικές εκδηλώσεις της Detrop Boutique 2016! Ευκαιρίες, εμπειρίες και το μέλλον του τομέα δια στόματος των κορυφαίων επαγγελματιών στον τομέα των Τροφίμων και Ποτών.
Θέλετε να ξέρετε Πώς, Πότε και με Ποιον πρέπει να μιλήσετε για να πετύχετε στον Τομέα των Τροφίμων και Ποτών; Εγγραφείτε τώρα στα σεμινάρια και τα panel discussions για να ακούσετε από τα πρόσωπα που κάνουν τη διαφορά και πραγματοποίησαν την ιδέα τους με επιτυχία!
Όλες οι τάσεις στο κρασί, τα τρόφιμα, τα ποτά, αλλά και οι επιχειρηματικές πρωτοβουλίες που αναδύονται σε μία δύσκολη εποχή. Επειδή όλοι έχουμε πει στερνή μου γνώση ας σε είχα πρώτα, δεν είναι ανάγκη να την πατήσουμε για να αναγνωρίσουμε την ανάγκη να συμβουλευτούμε τους καλύτερους πριν κάνουμε το επιχειρηματικό μας βήμα.
1. Το Franchsise στην Ελλάδα και το εξωτερικό
Την Παρασκευή θα μας μιλήσει για το πώς μία ελληνική επιχείρηση μπορεί να κάνει Franchise στο εξωτερικό ένας από τους πιο καταξιωμένους επιχειρηματίες στο χώρο σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο Ιταλός Norman Cescut brand manager και ιδιοκτήτης της εταιρίας Desita, με έδρα στην Ιταλία και πετυχημένα Franchise ανά τον κόσμο!
Πότε
Παρασκευή 26/02 13:00
Πού
Detrop Boutique Περίπτερο 8-9
2. Πώς τοποθετούμε ένα προϊόν στο ράφι;
Για το πρωτοποριακό ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα και πώς τοποθετούνται τα προϊόντα στα παγκόσμια ράφια του διαδικτύου θα μας μιλήσει ο νεαρός μα καταξιωμένος επιχειρηματίας Χαρίδημος Σπινθάκης από την εταίρα Yolenis.
Πότε
Παρασκευή 26/02 στις 16:00
Πού
Detrop Boutique Περίπτερο 8-9
3. Τοποθετείστε τα προϊόντα στα ράφια σας μέσα από τις τάσεις της μαγειρικής
Και ποια άλλη τέχνη είναι αυτή που καθιερώνει και εδραιώνει ένα προϊόν στη συνείδηση, την καρδιά και το στομάχι των καταναλωτών παρά η τέχνη της μαγειρικής! Ο Χριστόφορος Πέσκιας αφού μαθήτευσε στις κορυφαίες κουζίνες του εξωτερικού μαγεύει το ελληνικό κοινό με το εστιατόριο «48» και μας λέει πώς ένα προϊόν κλέβει τη δική του καρδιά.
Πότε
Παρασκευή 26/02 στις 16:00
Πού
Detrop Boutique Περίπτερο 8-9
4. Οι τάσεις στο φαγητό και τα ροφήματα
Πώς μία ελληνική μικροζυθοποιία από ένα κυκλαδίτικο νησί βραβεύεται και κατακτά την πρωτεύουσα της μπύρας, τη Βαυαρία! Ο Αλέξανδρος Κουρής θα ξετυλίξει το νήμα της πετυχημένης ιστορίας της μπύρας με το γαλανόλευκο όνομα Νήσος και θα μας εξηγήσει πώς ένα προϊόν μπορεί να είναι καλό, υγιεινό και πετυχημένο. Αυτή είναι η τάση!
Πότε
Σάββατο 27/02 στις 13:00
Πού
Detrop Boutique Περίπτερο 8-9
5. Φαγητό υγεία και Ευζωία
Μπορεί το φαγητό, η υγεία και η καλή φυσική κατάσταση να συνδυαστεί με τους σύγχρονους ρυθμούς της πόλης και της απαιτητικής καθημερινότητας; Μικρά τιπς θα μας δώσουν οι κορυφαίες διατροφολόγοι της Natural Health Clinic Ειρήνη και Νάσια Πασχαλέρη, που επιχειρούν να βάλουν τις υγιεινές επιλογές στη ζωή μας, ακόμη και αν τρώμε κάθε ημέρα έξω με το app του Food Sherlocks!
Πότε
Κυριακή 28/02 στις 11:00
Πού
Detrop Boutique Περίπτερο 8-9
6. Πώς η φύση κλεισμένη σε ένα βάζο προάγει την ευζωία
Αρωματικά φυτά από την ελληνική ύπαιθρο κυριαρχούν στα μέλια της καταξιωμένης ελληνικής εταιρίας καλλυντικών που έχει εδραιωθεί στη συνείδηση του Ελληνα και σαγηνεύει το εξωτερικό. Με έναν χώρο που μοιάζει με κυψέλη στο κέντρο της Αθήνας, η Apivita καθιερώνεται και στον τομέα της ευζωίας. Ο Τάσος Τσουκαλάς θα μας αναπτύξει το πετυχημένο αυτό μοντέλο.
Πότε
Κυριακή 28/02 στις 11:00
Πού
Detrop Boutique Περίπτερο 8-9
7. Δημιουργώντας και Πετυχαίνοντας με Ελληνικά Προϊόντα
Όλοι οι Θεσσαλονικείς επιθυμούν να ανοίξουν το δικό τους εστιατόριο κάποια στιγμή! Λίγοι όμως μπορούν να το πετύχουν. Ο Αντώνης Μουστάκης του Extravaganza θα μας μιλήσει για το πώς επιλέγει και δημιουργεί με ελληνικά προϊόντα πιάτα σε ασυναγώνιστες τιμές και έχει δημιουργήσει έναν από τους πιο επιτυχημένους χώρους στην εστίαση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Πότε
Κυριακή 28/02 στις 17:00
Πού
Detrop Boutique Περίπτερο 8-9
8. Εξαγωγές, ο σίγουρος δρόμος για την επιχείρησή σας!
Κάθε εταιρία έχει ως στόχο πέρα από την ελληνική αγορά να κατακτήσει και τη διεθνή. Πόσο εύκολο όμως είναι αυτό και ποιες οι ευκαιρίες χρηματοδότησης για να πετύχει αυτό. Συμβουλές και εργαλεία χρηματοδότησης από τον Ηλία Νικολαΐδη της εταιρίας Στήριξης.
Πότε
Κυριακή 28/02 στις 13:00
Πού
Detrop Boutique Περίπτερο 8-9
9. Δείπνο κατά παραγγελία από το Τhe Met
Πώς μπορείς να είσαι ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στην πόλη και παράλληλα να διαθέτεις το καλύτερο φαγητό, να διοργανώνεις coctail Party, επιδείξεις μόδας, κορυφαίες εκδηλώσεις και όλα με την υψηλότερη ποιότητα; Τις προκλήσεις, τις απαιτήσεις και τα προαπαιτούμενα θα μας αναλύσει ο γενικός διευθυντής του the Met Karl Chehab.
Πότε
Κυριακή 28/02 στις 16:00
Πού
Detrop Boutique Περίπτερο 8-9
10. Η πρωτοπορία στο κρασί ξεκινάει από τη Σαντορίνη!
Όταν σκεφτόμαστε κρασί η Σαντορίνη είναι στο μυαλό όλων μας! Σε Ελλάδα και εξωτερικό το Ασσύρτικο πρωτοστατεί στις κορυφαίες λίστες εστιατορίου και την περίοδο του τρύγου γίνεται κυριολεκτικά μάχη για το πολυπόθητο σταφύλι. Ως πότε όμως το ηφαιστειογενές έδαφος του δημοφιλούς νησιού μπορεί να συνεχίσει να παράγει τον πολύτιμο καρπό; Για τις πιέσεις που δέχεται ο ακριβοθώρητος Σαντορινιός αμπελώνας θα μας μιλήσει ο κορυφαίος οινοποιός Πάρις Σιγάλας.
ΠΡΟΧΟΣΗ! Η συμμετοχή στα σεμινάρια γίνεται μονάχα με κρατήσεις. Δείτε πως μπορείτε να κάνετε κράτηση εδώ.
Τα σεμινάρια και Panel Discussions διοργανώνει η Places & Flavors, εταιρεία διοργάνωσης γαστρονομικών εκδηλώσεων, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τη ΔΕΘ/HELEXPO για τις παράλληλες εκδηλώσεις της DETROP Boutique 2016.
Για περισσότερες πληροφορίες και κράτηση θέσεων καλέστε στα τηλέφωνα 6983.047.415 και 2310.417.027 ή επισκεφθείτε το detropboutique.placesandflavors.com.
typosthes.gr-topika
Tags: ΤΟΠΙΚΑ