Θεσσαλονίκη: Απειλές, κροτίδες, φθαρμένα ελαστικά – Γκανγκστερικές μέθοδοι σε βάρος μητέρας και γιου

Τρόμος για μητέρα και γιο από τις απειλές και τις ενέργειες ιδιοκτήτη εταιρείας ζωοτροφών, όταν εκείνοι του ζήτησαν πίσω τα χρήματά τους. Ο επιχειρηματίας, όχι μόνο τους απείλησε για να μην ζητήσουν την προβλεπόμενη αποζημίωση μετά από αγορά ζωοτροφών, αλλά έβαλε να τοποθετήσουν και να πυροδοτήσουν αυτοσχέδιο μηχανισμό από κροτίδες έξω από το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη.

Όλα ξεκίνησαν το προηγούμενο διάστημα όταν ο 44χρονος άντρα και η 71χρονη μητέρα του ζήτησαν να τους επιστραφεί το ποσό των 132.000 ευρώ, το οποίο αφορούσε αγορά ζωοτροφών από εταιρεία ιδιοκτησίας ενός 36χρονου. Τότε, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας έβαλε έναν 32χρονο με δύο συνεργούς του να απειλήσουν τον 44χρονο και τη μητέρα του χρησιμοποιώντας απειλές κατά της σωματικής ακεραιότητάς τους, καθώς και για βλάβη της περιουσίας και των εγκαταστάσεων επιχείρησης που διαθέτουν, με σκοπό να μην ζητήσουν την αποζημίωση. 

Επιπλέον, οι τρεις δράστες απαιτούσαν το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ, καθώς και την επιστροφή αυτοκινήτου, το οποίο παραδόθηκε στον 44χρονο, ως τμήμα για τη διευθέτηση του χρέους.

Σαν να μην έφτασαν όλα αυτά, κατέστρεψαν τα λάστιχα από δύο αυτοκίνητα της 71χρονης και πυροδότησαν αυτοσχέδιο μηχανισμό από κροτίδες εξωτερικά της οικίας των παθόντων, προκαλώντας φθορές αξίας 1.500 ευρώ.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί αρμοδίως. 

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: