Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος χωρίς όρους ο συλληφθέντας για την επίθεση πίτμπουλ σε 55χρονη και το μαλτεζάκι της

Ελεύθερος χωρίς όρους αφέθηκε ο 47χρονος Βούλγαρος που συνελήφθη μετά την επίθεση ενός πίτμπουλ σε 55χρονη και το σκυλάκι της, ένα μαλτεζάκι, στον Εύοσμο, στη Θεσσαλονίκη, το πρωί της Δευτέρας. Η γυναίκα τραυματίστηκε στο χέρι της και υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο, ενώ το μικρόσωμο σκυλάκι κατασπαράχθηκε από το πίτμπουλ.

Αστυνομικοί είχαν περάσει χειροπέδες στον 47χρονος ως προσωρινά υπεύθυνο του πίτμπουλ, καθώς ο 36χρονος ιδιοκτήτης του έλειπε στο εξωτερικό. Και στους δύο ασκήθηκε ποινική δίωξη για θανάτωση ζώου συντροφιάς κατά συναυτουργία με παράλειψη και ενδεχόμενο δόλο και για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Το πρωί της Δευτέρας, η γυναίκα είχε βγάλει βόλτα το σκυλάκι της, όταν το πίτμπουλ πέρασε κάτω από την περίφραξη του χώρου όπου βρισκόταν και επιτέθηκε στο μαλτεζάκι, το οποίο μάλιστα κατασπάραξε. Στην προσπάθειά της να βοηθήσει το άτυχο ζώο, η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά.

Σήμερα, Παρασκευή, ο 47χρονος πέρασε το κατώφλι της ανακρίτριας και σημείωσε πως ο ίδιος δεν είχε καμία ανάμειξη με τη φροντίδα του πίτμπουλ, ενώ υποστήριξε πως απλά εργαζόταν στην επιχείρηση του 36χρονου.

Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα ο 47χρονος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: