Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη στον 46χρονο που παρέσυρε την οικογένεια στη Θέρμη – Σε κρίσιμη κατάσταση το ζευγάρι

Κακουργηματική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας στον 46χρονο που παρέσυρε ένα ζευγάρι και το δίχρονο παιδάκι τους το μεσημέρι της Τετάρτης στην περιοχή της Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, κατηγορείται για επικίνδυνη οδήγηση στους δρόμους, μολονότι δεν είναι σε θέση να το πράξει με ασφάλεια εξαιτίας της κατανάλωσης οινοπνεύματος με αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη δύο ατόμων, αλλά και για σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή. Στη συνέχεια παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή, από όπου αναμένεται να ζητήσει προθεσμία.

Εξακολουθεί να είναι κρίσιμη η κατάσταση του ζευγαριού

Όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας των τριών τραυματιών, σύμφωνα με πήγες από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου, η κατάσταση του 37χρονου και της 34χρονης, η οποία είναι πέντε μηνών έγκυος, εξακολουθεί να είναι κρίσιμη.

Και οι δυο νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ, ενώ η γυναίκα είναι σε σταθερή κατάσταση. Το παιδάκι νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην παιδοχειρουργική κλινική.

Το ζευγάρι, μόνιμοι κάτοικοι Βελγίου, βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη, πιθανότατα για διακοπές και βρίσκονταν στην περιοχή για να ενοικιάσουν αυτοκίνητο. Οι γονείς και το παιδί τους παρασύρθηκαν από διερχόμενο όχημα ενώ περπατούσαν στην άκρη του δρόμου, ενώ ο 46χρονος οδηγός φέρεται να βρέθηκε θετικός στο αλκοτέστ στο οποίο υπεβλήθη.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: