Στην επίδειξη μαγειρικής με προϊόντα που παράγονται στο Θερμαϊκό κόλπο, η οποία θα γίνει στα πλαίσια εκδηλώσεων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, στην παραλία Θεσσαλονίκης, θα συμμετάσχει η Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος. Οι chef της Λέσχης θα ετοιμάσουν μυδοπίλαφο με τη χρήση ρυζιού και μυδιών που έχουν εξασφαλιστεί από ντόπιους παραγωγούς.
Η επίδειξη θα γίνει στο χώρο δίπλα από το ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, σε ένα από τα σπιτάκια που θα εγκαταστήσει ο δήμος Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 28 Μαΐου, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 μετά το μεσημέρι. Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται από τον Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Αξιού-Λουδία-Αλιάκμονα και το ΕΚΒΥ – Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων Υγροτόπων, με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης, και θέμα που αφορά το Θερμαϊκό Κόλπο.
typosthes.gr-topika
Tags: ΤΟΠΙΚΑ