Θεσσαλονίκη: Τον έπιασαν μόλις είχε τρυπώσει σε σπίτι στην Ηλιούπολη από την μπαλκονόπορτα

Τη στιγμή που μπούκαρε σε σπίτι στην Ηλιούπολη από την μπαλκονόπορτα συνελήφθη από τις αρχές ένας 40χρονος τις μεσημεριανές ώρες χθες.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν τον άνδρα ο οποίος παραβίασε μπαλκονόπορτα διαμερίσματος στην περιοχή της Ηλιούπολης και εισήλθε στο εσωτερικό του. Να σημειωθεί πως δεν πρόλαβε να αφαιρέσει κάτι.

Επίσης, τις μεσημβρινές ώρες της 29-07-2024 στο κέντρο της πόλης, αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν δύο υπηκόους Πακιστάν ηλικίας 21 και 17 ετών, οι οποίοι κατελήφθησαν να κατέχουν 39 πακέτα τσιγάρα και πέντε συσκευασίες καπνού, που δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Επιπλέον, προέκυψε ότι ο 17χρονος την προηγούμενη ημέρα εγκατέλειψε σε κοντινό σημείο (420) πακέτα τσιγάρα και (14) συσκευασίες καπνού, που επίσης  δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Παράλληλα, δικυκλιστές αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν βραδινές ώρες χθες (29-07-2024) 46χρονο ημεδαπό τον οποίο μετέφεραν στο Τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης, καθώς σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης (4) ετών και (6) μηνών για ληστεία από κοινού και κλοπή από κοινού.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: