Τηγανιά χοιρινού με μέλι και πορτοκάλι

Τηγανιά χοιρινού με μέλι και πορτοκάλι

Τηγανιά χοιρινού με μέλι και πορτοκάλι

Με ψαρονέφρι κομμένο σε μικρά κομματάκια μπορούμε να φτιάξουμε πολύ εύκολα και γρήγορα τηγανιά χοιρινου.

Υλικά συνταγής

2 μεγάλα ψαρονέφρια1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι1 κύβο ζωμό βοδινού1/2 ποτήρι κρασί1-2 κουταλιές μέλι (ανάλογα με την προτίμησή σας)

Σε ένα τηγάνι τηγανίζουμε το ψαρονέφρι με το ελαιόλαδο μέχρι να ψηθει το κρέας. (προσοχη μην το κάψετε!!!)

Μόλις ψηθεί το κρέας προσθέτουμε στο τηγάνι τα υπόλοιπα υλικά, δηλαδή τον ζωμο βοδινού, τον χυμό πορτοκαλιού, το κρασί, το μέλι, αλάτι και πιπέρι. Σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.

Η τηγανιά χοιρινού  με μέλι και πορτοκάλι είναι έτοιμη να σας καταπλήξει!!!

Τη συνοδεύουμε με πουρέ ή με ρύζι ή με πατάτες τηγανητές.

Καλή σας όρεξη!

supersyntages.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: