Υλικά
- 1 αυγό
- 1/2 κούπα γάλα
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι
- 1 φακ μπέικιν πάουντερ
- 2 κ του γλυκού αλάτι
- 3 κούπες αλεύρι για όλες της χρήσεις η και φαρίνα
Εκτέλεση
Χτυπάμε λίγο το αυγό!!
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί!!
Ανοίγουμε ένα φύλλο!!Όχι πολύ λεπτό ούτε και πολύ χονδρό!! Κόβουμε με κουπ-πατ και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι αραβοσιτέλαιο και σε βαθύ κατσαρολάκι!!
Είναι πεντανόστιμες, κρατάνε μέχρι και τρεις μέρες σκεπασμένες μαλακές…!!!
Gogo Samiou
Πηγή - idiva.gr
Tags: φαγητό