Είναι γνωστό ότι το αρνάκι είναι ένα κρέας που ταιριάζει πολύ με κρασί, τόσο με τα κλασσικά κόκκινα κρασιά του παλαιού κόσμου (Μπορντό ή Rioja) όσο και
με τα φρουτώδη κρασιά του νέου κόσμου. Αλλά κάθε πιάτο αρνιού θέλει και διαφορετικό κρασί. Το πόσο νεαρό είναι το αρνί και το πόση ώρα θα μαγειρευτεί είναι δυο βασικοί παράγοντες που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας, όταν ψάχνουμε κρασί να το συνδυάσουμε. Να, μερικοί βασικοί κανόνες:
Αρνάκι γάλακτος
Αρνάκι γάλακτος συνηθίζουν να τρώνε στις μεσογειακές χώρες αλλά και
ολόκληρο το άρθρο εδώ
seleo.gr-Lifestyle