Το ποιο νόστιμα Τσιζκεικ(cheesecake) ατομικά !!!
Και η Συνταγή:Για την Κρέμα Τυριου_
400 γρ τυρί Φιλαδέλφεια,
470 γρ κρέμα γάλακτος φυτική,
μισό λεμόνι τον χυμό του,
90 γρ ζάχαρη,
1 βανίλια!
Για τα Βύσσινα:
1 κομπόστα βύσσινο,
2 κ.γ.κορν φλαουρ!
Για την Βάση:
225 γρ μπισκότα Digestive
120 γρ λιωμένο βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου!
Εκτέλεση Βάσης:
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα και βάζουμε στα μπολακια!
Ρίχνουμε στο καθένα 1 κουταλιά βούτυρο ανακατεύουμε τα ισιωνουμε και τα βάζουμε στο ψυγείο!
Εκτέλεση κρέμα τυριού:
Χτυπάμε το τυρί!
Ρίχνουμε τον χυμό!
Στην συνέχεια την κρέμα γάλακτος χτυπάμε 2 λεπτά και τέλος ρίχνουμε την ζάχαρη και την βανίλια χτυπάμε 2 λεπτά!
Βγάζουμε την κρύα βάση με τα μπολακια τα γεμίζουμε και τα βάζουμε ξανά στο ψυγείο για 1 ώρα!
Εκτέλεση Βύσσινα:
Στραγγίζουμε τα βύσσινα!
Στο χυμό τους διαλύουμε το κορν φλαουρ σε μια κατσαρολιτσα και το βάζουμε στην εστία στο χαμηλό να δέσει!
Την κατεβάζουμε ρίχνουμε μέσα τα βύσσινα ανακατεύουμε και αφήνουμε να κρυώσει για 10 λεπτά! Βγάζουμε τα κρύα γλυκάκια από το ψυγείο και βάζουμε πάνω τα βύσσινα!
Και ξανά στο ψυγείο!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Tzeni Tsanaktsidou-Ομάδα-ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!
(?)
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.com