Υλικά
- 1 πακέτο φαριν απ
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι
- 2 αυγουλάκια +1 κρόκο
- 1 φλιτζάνι λάδι
- 300 γραμμάρια φέτα
- βασιλικό ξερό
- ρίγανη ξερή
- δεντρολίβανο
- ελάχιστο αλάτι
Εκτέλεση
Ξεκινάμε με τα αυγά, στη συνέχεια ρίχνουμε το αλάτι, το γιαούρτι, το λάδι τη φέτα, τα μυρωδικά (εκτός από το δεντρολίβανο ) και στο τέλος το αλεύρι και πλάθουμε μπαλάκια. Τα αλείφουμε με τον κρόκο για να πάρουν χρώμα και πασπαλίζουμε με το δεντρολίβανο.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 20-25 λεπτά (ανάλογα το φούρνο ) σε αέρα.
Στα μυρωδικά λειτουργούμε κατά βούληση.
Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το δεντρολίβανο με σουσάμι σε όσους αρέσκονται σε πιο ήπιες γεύσεις.
Λαδώνουμε λίγο το ταψί μας ή το πυρέξ για να μη μας κολλήσουν ή βάζουμε μια λαδόκολλα.
~ Καλή επιτυχία ~
Olga Michou
Πηγή - idiva.gr
Tags: φαγητό