World Ducati Week 2024: Το πιο επικό event της Ducati ήταν αφιερωμένο στους λάτρεις της μοτοσυκλέτας από όλο τον κόσμο

Η έναρξη της Παγκόσμιας Εβδομάδας Ducati 2024WDW2024, που έγινε από την Παρασκευή 26 έως την Κυριακή 28 Ιουλίου στο Misano World Circuit “Marco Simoncelli”, ηταν εντυπωσιακή. Για αρκετούς μήνες οι άνθρωποι της Ducati εργάσθηκαν για να προσφέρουν σε χιλιάδες λάτρεις ένα μοναδικό Σαββατοκύριακο συναισθημάτων, πάθους και διασκέδασης. Τα εισιτήρια για τη συμμετοχή στην εκδήλωση διατέθηκαν στην ειδικά αφιερωμένη ενότητα του ιστότοπου της ducati.com. και εξαντλήθηκαν αμέσως.

Ο κατασκευαστής με έδρα τη Μπολόνια δημοσίευσε το πρόγραμμα των τριήμερων εορτασμών αφιερωμένων σε όλους τους λάτρεις της μοτοσυκλέτας στον επίσημο ιστότοπο ducati.com, και στην εφαρμογή WDW App (με δυνατότητα λήψης σε συσκευές Apple και Android). Αυτό είναι το πιο πλούσιο ημερολόγιο δραστηριοτήτων στην ιστορία του WDW  με μοναδικές και ανεπανάληπτες εκδηλώσεις παράλληλα με άλλες εμπειρίες που έχουν προγραμματιστεί για όλη τη διάρκεια του τριημέρου, όπως η έκθεση αφιερωμένη στην ιστορία της οικογένειας Ducati 916 και η παρουσία της Truck – Team MX που παρουσιάζει το συναρπαστικό νέο κεφάλαιο της Ducati στο motocross.

Ο στόχος είναι ξεκάθαρος: να συγκεντρωθεί και να μεταφερθεί όλη η πεμπτουσία της Ducati στους συμμετέχοντες, σεβόμενοι το σύνθημα All in One -“Όλα σε Ένα“.

Tο σόου στην πίστα ξεκίνησε με τον παραδοσιακό Lap of Honor, στον οποίο συμμετείχαν όλοι οι αναβάτες που ήταν  παρόντες στην εκδήλωση, συμπεριλαμβανομένων των θρύλων που έχουν φέρει τις μοτοσυκλέτες που έχουν βρεθεί την πρώτη θέση σε αγώνες σε όλο τον κόσμο. Ο Carl Fogarty, ο Troy Bayliss, ο Carlos Checa, ο Régis Laconi και ο Rubén Xaus ενώθηκαν με τους σημερινούς αναβάτες και έκαναν γύρους δίπλα-δίπλα με τις αγωνιστικές τους μοτοσυκλέτες, γιορτάζοντας με  υπερηφάνεια αφού αποτελούν μέρος της κοινότητας Ducati.

Το απόγευμα της Παρασκευής έγινε  ένας μοναδικός αγώνας με 15 αναβάτες Ducati Corse. Ήταν μια εκδήλωση αποκλειστικά για τους Ducatisti. Μετά από ένα γύρο στην πίστα του Misano, η πολύχρωμη παρέα των μοτοσυκλετών διέσχισε τους δρόμους της Romagna Riviera, για να οδηγήσει χιλιάδες λάτρεις στην παραλία Bagno Samsara στο Riccione, τον χώρο για το πάρτι Land of Joy at the Beach“. Την εφετινή χρονιά, το Samsara Beach φιλοξένησε το “Rustida” (παραδοσιακό μπάρμπεκιου).

Το Σάββατο 27 Ιουλίου οι στροφές του κινητήρα της Παγκόσμιας Εβδομάδας Ducati ανέβηκαν και έτσι γιορτάσθηκε παρουσία του Carl Fogarty και του Troy Bayliss, ως πρωταγωνιστές , το αφιέρωμα σε μια οικογένεια μοτοσυκλετών που έχει σημαδέψει ανεξίτηλα την ιστορία του Ιταλού κατασκευαστή και η οποία γιορτάζει την 30η επέτειό της το 2024.

 Στην πίστα υπήρχε η δυνατότητα να κάνει κάποιος μερικούς γρήγορους γύρους με τη δική του μοτοσυκλέτα, για τα Stuntmen Shows με τον Emilio Zamora και τον Victor Chelenkov, για το MotoEx2 στο Ducati V21L που διαγωνίζεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο FIM Enel MotoE και για τα Lamborghini Hot Laps.

Μέσα στο paddock, ένα πλήρες πρόγραμμα δραστηριοτήτων αποτελείτο από Ducati Talks (συναντήσεις με αποκλειστικούς ομιλητές για θέματα που σχετίζονται με τον κόσμο της Ducati), διάφορες εκδηλώσεις εντός των τομέων προϊόντων (Adrenaline & Fun, Travel & Adventure, Lifestyle), Υπηρεσίες Service, Shop & Outlet, η διασκέδαση της Συναρμολόγησης-Αποσυναρμολόγησης, το Design Live Sketching που συντονίζεται από τους σχεδιαστές του Centro Stile Ducati και άλλες δραστηριότητες για να μοιραστούν παρέα οι λάτρεις της μάρκας. Για τους μελλοντικούς Ducatisti θα υπάρχουν επίσης δύο Kids Areas με ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένων δραστηριοτήτων.

Συμβάλλοντας στο σόου στο paddock υπήρχε ένα σημείο αναφοράς στον τομέα της ψυχαγωγίας, όπως το Monster Energy, το οποίο για πρώτη φορά συμμετείχε στο WDW με δύο ενδιαφέρουσες δραστηριότητες:

Το MTB Skills Challenge ανέβασε την αδρεναλίνη των ποδηλάτων βουνού (mountain bikes) στο  paddock δοκιμάζοντας τις δεξιότητες των συμμετεχόντων

Το Barber Shop επέτρεψε στους επισκέπτες να απολαύσουν εξατομικευμένα κουρέματα και ξύρισμα.

Η έκδοση του 2024 της Παγκόσμιας Εβδομάδας Ducati, όπως έχει γίνει παράδοση, θα ενισχυθεί επίσης με μια αποκλειστική παγκόσμια πρεμιέρα προϊόντων, αφιερωμένη στους συμμετέχοντες στις εκδηλώσεις. Ένας χώρος που προορίζεται για αυτό θα δημιουργηθεί μέσα στο paddock , που θα επιτρέψει στους λάτρεις να δουν από κοντά και να αγγίξουν ένα νέο μοντέλο της Ducati, ανακαλύπτοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μαζί με τους μηχανικούς που είναι υπεύθυνοι για την σύλληψη, ανάπτυξη και δημιουργία του μοντέλου.

 

World Ducati Week 2024: Το πιο επικό event της Ducati ήταν αφιερωμένο στους λάτρεις της μοτοσυκλέτας από όλο τον κόσμο gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: